Lidmaatschap

Lid worden

Wil je lid worden van onze groep? Dit zijn de belangrijkste dingen die je moet weten.

Voor elke leeftijdsgroep hebben we een aparte ‘speltak’. Bij deze speltak kan je een paar opkomsten komen mee kijken. Om teleurstellingen te voorkomen is het verstandig om contact op te nemen met de speltak, het kan zijn dat de opkomst die gepland is niet handig is als kijk opkomst omdat de locatie of duur afwijkt van de gewone opkomsten.

Als het kijken bevalt kan je bij de leiding het inschrijfformulier vragen. Als je deze ingevuld inlevert regelt de groep de rest.

Kosten

Wat kost het om lid te worden van onze groep?

  • De contributie word per kwartaal geïnt. Het bedrag is op dit moment €x.xx.- per lid per kwartaal. Hiervan worden de opkomsten betaald en ben je lid van Scouting Nederland en ontvang je het blad.
  • Voor de kampjes (weekend- en zomer- kampen) en speciale activiteiten word apart een bijdrage gevraagd.
  • Installatie, bij elke speltak word je geinstalleerd. Het installatie pakket kost €15 euro voor de badges en een das. Daarnaast heb je nog een Scoutfit blouse nodig, deze zijn te koop bij de ScoutShop.

Opzeggen

Om op te zeggen moet je twee acties ondernemen. Meld dit aan je eigen leiding, zij willen graag weten waarom je stopt. Daarnaast stuur je een mailtje naar penningmeester@ijmondtrekkers.nl waarin je verteld op te willen zeggen. De laatste actie zorgt ervoor dat er geen contributie meer betaald hoeft te worden.